keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesä tulee ja deittailut...

Hei vaan te kaikki tuhannet lukijat, eli ehkä kolme ihanaa tyyppiä:)

Olen tässä kevään aikana miettinyt paljon, että miten vaikeaa nykyään on olla sinkku. Pitäis harrastaa, olla hyvässä kunnossa, hyvännäköinen, syödä terveellisesti, olla fiksu, koulutettu, hauska, huumorintajuinen, naisellinen, muodokas, mieluusti menneisyyttä mahdollisimman vähän, tupakoida ei saa eikä mielellään liikaa alkoholia, ei saa olla sohvaperuna, eikä aina myöskään olla menossa, ruokaa pitää osata laittaa ja matkustelu olis plussaa, pitkät hiukset, isot tissit, hyvä peppu jne... Miten kukaan voi olla semmoinen? Ehkä joku, mutta mie en ole, en puoliakaan.
Vähän kaikkea pitäisi olla, mutta ei liikaa mitään? Häh, jos joku vois antaa vinkin tuohon mahtavaan pakettiin, niin yksi mulle, kiitos.
Samat paineet lienee miehilläkin, en yhtään väheksy. Itsekin toivon, että mies olis urheilullinen, mutta ei mikään bodari, hauska, mutta ei mikään pelle, rehellinen, mutta ei nössö, komea, muttei mikään kiiltokuvapoju, sopivan ikäinen, ei liian nuori eikä vanha, fiksu, muttei mikään nero jne... Ja tietysti pitää olla herrasmies, mutta sopivasti myös pahis, hyvä sängyssä, ettei tarviis alkaa opettaa. Pukeutuukin pitäis osata ja laittaa ruokaa. Ja tietysti pitää olla romanttinen myös, mutta ei imelä. Ai niin, pitkäkin pitää olla, mutta ei liian, eikä liian lyhyt.
Eihä tuommoista ole olemassa. Eli mistä pitäis alkaa tinkimään? Monesta asiasta ainakin vähän, mutta en tiedä olenko siihen valmis? Ainakaan nuo deittipalvelut eivät tue ihmistä tutustumaan toiseen aitona omana itsenään, vaan ensin katsotaan kuvat, tulot, pituus, paino, harrastukset ja osaako kirjoittaa mitään hauskaa. Jos kuva ei miellytä, klikataan seuraavaa, jos pituus on väärä, siirrytään seuraavaan, jos on työtön, ohitetaan sekin, mikäli on lapsia, sekin on monelle no no...
Itse olen treffeillä käynyt kymmeniä kertoja ja olen tavannut tosi kivoja tyyppejä, mutta myös muutaman katastrofin ja monia en edes muista. Vika lienee minussa itsessäni, mutta luulen etten ole asian kanssa yksin. Liian kranttu, sanoo minulle monet. Ehkä olenkin, mutta ihan kiva ei riitä, vaan siinä täytyy olla sitä; juuri oikeenlaista kemiaa... Eli sitä odotellessa, toivotan rakkaudentäyteistä kesää ja meinaan palata tänne blogin ääreen myös kesällä ;)

Eilen olin ties missä, tänään hengaan Tinderissä ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti