torstai 1. toukokuuta 2014

Vapunviettoa muuttaen...

Ajattelinpa kirjoittaa tässä muuton keskeltä muutaman rivin tänne, kun on niin hitokseen hienoa muuttaa uuteen kotiin ja vielä aiempaa pienempään... Siinä sitä kuulkaa tuntee ihminen elävänsä, kun kantaa romua sisään eikä se meinaa loppua ikinä?
Noh, kyllä mie mietin, että mie sitten pakatessa käyn läpi kaikki romut, enkä mitään ylimääräistä kanna mukana,( ajattelin muuten ihan samalla tavalla vajaa kolme vuotta sitten myös), kun muutin. Mutta kuinkas kävi? Aina oli joku selitys, en ehdi, en jaksa, en viitsi pakata vielä, kun on ärsyttävä asua, kun tavarat on laatikoissa ja onhan näitä selityksiä... Ja perinteisesti muuuton lähestyessä, oli tavaraa pakkaamatta ihan reilusti ja kaikki vaan laatikoihin ja uuteen kotiin. Sillä seurauksella, että hukun näihin romuihin, mutta nyt lupaan ne käydä läpi ja luopua kaikesta turhasta. On muuten yllättävän paljon ihmisellä kaikenlaista, kun alkaa oikein läpi käymään.
Tänään aloin purkaa säkkiä, joka sisälsi sukkahousuja ja legginsejä, joita muuten riitti. Jumalauta, niitä oli kymmeniä, ellei satoja, ja kaikki mustia. Oli sukkahousuja ohuita ja paksuja, oli leggareita ohuita ja paksumpia, pitsireunallla ja ilman, sukkahousuja kuviolla ja ilman, oli stay up- sukkia, joita en muuten ikinä käytä, mutta oon varmasti suunnitellu, et joskus ehkä käytän. Että jos joku tarvii, ei kannata mennä kauppaan, kun voi ihan tulla miun luokse valkkaamaan minkä denierin sukkikset tai leggarit haluaa?

Ja sitten tämän projektin ja illan lopuksi menin lopulta suihkuun, mikä on muuten tosi kiva, kun siellä ei toimi valo. Laitoin eilen vikailmoituksen huoltoon, mutta kai siellä kaikki oli kännissä, tai sitten ei ollu tärkein tehtävä tulla laittaa valoa miun vessaan. Noh, siinä kun piilareita ottaa pimeässä pois ja yrittää saada nesteet koteloon, tuottaa omat haasteensa, kuten että piilari sitten katoaa. Puhelimen valolla tietty voi etsiä, mut siinä on oma hommansa etsiä piilolinssiä lattialta, kun ovat nimittäin aika pieniä ja vielä läpinäkyviä, eli ei kuulkaa löytynyt ei... Siinä sitten hitokseen turhautuneena heitin toisenkin linssin menemään, huomatakseni suihkun jälkeen, että aivan, siinähän se puhelimen näytössä oli kiinni, se kaipaamani toinen piilari... Oli muuten kuukausilinssit ja käyttöaika alussa, mutta eipä siinä sitten, toinen jo tuhottu. Roskista olisin ehkä toisen vielä takaisin kaivanut, mutta laitoinpa veden mukana menemään lavuaarista alas, joten hei vaan piilolinssit. Taitaa olla Tarulla silmälasit päässä seuraavat päivät, kun luulen et pimeälläkin löytyvät paremmin, ehkä.
Pimeässä ollaan tänään, mutta ehkä huomenna on valoisampaa...
Terkut siis täältä muuton keskeltä kaikille ja ihania muuttoja!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti