perjantai 9. toukokuuta 2014

Muutama muuttuja oli taas matkalla.

Muutto alkaa olla loppusuoralla, tai ainakin tavarat on käyty läpi, viety kierrätykseen, löytöeläintaloon ja roskikseen. Taisi siinä mennä muutama käyttötavarakin, kun hätäpäissäni roudasin tavaraa kaksin käsin pois jaloista, mutta uskoisin selviäväni tällä tavaramäärällä. Aikamoista materiaalin keräämistä on tämä ihmisen elo, mutta yritän jatkossa vähentää tavaroiden hankkimista.

Toisaalta kävin tuossa ystäväni kanssa eilen ostamassa lisää tavaraa Ikeasta, kun kyllähän sitä uuteen kotiin tarvitsee kaikenlaista, mitä ei varmasti ollut riittävästi tai ei ainakaan oikeanlaisia, edellisessä kodissa.
Reissu meni oikein hyvin ja ostin vaan suunnittelemani asiat, en yhtään heräteostosta. Hyvä mie.
Kotona sitten aloin purkamaan noita Ikean ihania laatikoita, alkaakseni kokoamaan kaappeja. Yksi ostos oli allaskaappi vessaan. Ensiksi en edes muistanut sitä ostaneeni, mutta lopulta tajusin mikä siellä laatikossa pitäis olla, nimet ei juuri mitään kerro. Siinä sitten samalla huomasin, että voi hitto, tää on valkea, vaikka piti olla tumma väri ja mietin, et pitäiskö vaihtaa? Päätin, että valkoisella mennään ja siinä sitten laatikkoa avaamaan. Hirveen hirveen tiukassa oli paketti ja kun sen saksien ja muiden työkalujen avulla sain auki, hämmästelin, että oho, täällä on letkuja ja kaikkee. Miten ne siihen kaappiin kuuluu? Huomatakseni, että justiinsa juu, oli sitten tarttunu mukaan pesuallas eli lavuaari kaapin sijasta. Voi helvetti, kyllä taas harmitti ihmistä, joten ei siinä, seuraavana päivänä eli tänään sitten Ikeaan vaihtamaan. Ystäväni kanssa yhdessä mentiin ja otettiin allas mukaan ja yllätys, Taru siellä huomasi, että ei kuittia mukana, jäi kotiin, keittiön pöydälle! Seinällä isot ohjeet, että kuittia vastaan 90 päivän palautusoikeus. Ystäväni lohdutti, että kysyt nyt, jos se vaihto kuitenkin onnistuu. Mie olin romahtamassa ja siinä sitten asiakaspalvelun naiselle selittämään, että väärä tuote, kuitti kotona, paha mieli ja aina mulle käy näin. Kai hän sitten heltyi ja sanoi, että sattuuhan näitä hiustenväristä rippumatta ja Ikean kortin kanssa tilanne hoituu kyllä. Jee, kerrankin onnistui loppupelissä ihan kivasti, vaikka saa nähä miten saan kaapin lopulta koottua. Kassalla kuitenkin vielä piti hakea uusi pyykkikoriin, kun olin ottanut tietty sen näytekappaleen, jossa oli hintalaput kiinni, mutta reipas ystäväni haki sen kärsivällisesti miun maksaessani. Kertookohan nää asiat, et olen jotenkin huolimaton häslääjä? Ei kai nyt sentään?
Eli jatketaan taas, mukavaa viikonloppua, tää lähtis yövuoroon illalla! Huomenna on kiva väsyneenä koota kaappeja ja lipastoja.

Tässä hiukan muutosta makkarissa:

Viime viikolla:


















tänään makuuhuone :







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti