tiistai 10. kesäkuuta 2014

Olipahan reissu mut tulipahan tehtyä...

Mie olen siis kesälomalla ja eilen kävin pelaamassa sulkapalloa, sillä seurauksella, että matkaa tuli vissiin 100 kilsaa. Olimme siis sopineet peleistä teksiviestillä ja mie ilmoitin omalle mixtiparilleni ajan ja paikan. Aika oli kyllä ihan oikea ja päiväkin, vaikka kyllä sekin oli miun osalta säätöä.
Miepäs sitten lähdin oikein ajoissa ajelemaan Hiekkaharjun Foreveriin, jossa olen aiemminkin usein käynyt pelaamassa. Perille päästyäni ihan rauhassa astelin hallille ja kysyin mikä on kenttä, mut eipäs löytynyt kenenkään nimellä. Alkoi hiipiä mieleen pieni epäilys paikan suhteen ja aloin tekstaria tarkistamaan, kymmenen minuuttia ennen kuin pelien oli tarkoitus alkaa. Ohops, pelit olikin Matinkylän Foreverissä, kyllä mie romahdin siinä, matkaa on vissiin 40 kilsaa ja aikaa kymmenen minuuttia. Eikä siinä vielä kaikki, eipä ollu kaverin puhelinnumeroa, et olisin voinu soittaa, että kuule, väärä paikka... Siinä sitten facessa viestiä laittamaan ja puhelinnumeroa, et soita, väärä paikka, anteeksi jne... Ehdin siinä välissä soittaa Fonectallekin ja kysellä pelikaverin nimellä puhelinnumeroa, mutta se jolle soitin, ei kyllä ollu oikea mies, vaan herra siellä hiukan vaivaantuneen oloisena totesi, että taisit nyt soittaa väärään numeroon. Mie siihen sitten vaan, et kiitos ja anteeksi. Ei auttanu kuin lähteä ajelee ja soitella kavereille, et nyt on taas Taru vähän säätäny ja sählänny. Lopulta soitteli pelikaverikin tosi iloisena tiedosta, niinkuin arvata saattaa, mutta lupasi kuitenkin saapua paikalle. Hän oli miun ansioista ajanut eka Talista Hiekkaharjuun ja sitten sieltä sai ajaa Matinkylään, nice. Mie en tietenkään hätäpäissäni ihan oikeaa reittiä valinnut, vaan ajoin kehäkolmosta ja ihan helvetin pitkä matkahan sitä kautta oli. Perille 40 minuuttia myöhässä ja pelit meni ihan päin peetä,joten oli kyl hieno lopetus lomapäivälle.
Mutta tulipahan käytyä ajelemassa loman kunniaksi, eikä tarvii kesälomareissuille lähteä, kun tulee noita reissuja ihan arkisinkin. Matkoihinhan lopulta meni pidempään kuin itse peleihin :)
Toivotaan, että tänään osaan pelipaikoille hiukan nopeammin ja vielä oikeaan paikkaankin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti